mengelmoesjes

mengelmoesjes

Mijn hele leven heb ik geworsteld met een identiteitscrisis.Ik heb talloze specialisten bezocht, maar niets hielp. Bij nieuwe uitdagingen raakte ik in de war, werd onzeker en verloor mijn richting. Totdat ik begon te investeren in mezelf, zoals workshops, reiki, het onderzoeken van mijn stamboom, en andere aspecten van het spirituele vlak. Natuurlijk omvatte dit ook mijn grootste passie: tekenen en schilderen. Ondertussen begonnen de puzzelstukjes op hun plaats te vallen. Kortom, ik zocht niet langer buiten mezelf, maar in mezelf, en ben dankbaar dat ik dit heb ervaren met de juiste mensen om me heen. Ik heb de touwtjes kunnen loslaten om nieuwe inzichten te verkrijgen, om in het heden een voorbeeld te kunnen zijn voor anderen die hiermee worstelen, en vooral om mijn kinderen te kunnen begeleiden. Ik blijf voortdurend in ontwikkeling, waardoor mijn energie blijft stromen en er nieuwe inspiratie ontstaat voor prachtige kunstwerken en illustraties.

Ik word onbewust meegevoerd naar een dromerige fantasiewereld, waar ik me verlies in magische kleuren. Mijn verven blijven stromen, waardoor mijn handen en penselen niet meer te stoppen zijn, en er weer rust en balans komt.”

Aura

De Aura

Hier een stukje over aura ,energie,spiritueel bewust worden.

mijn ervaring met reiki ben ik bewuster geworden van energieen van buitenaf .Reiki is een vorm van zelfgenezing,het zuiveren van je energie veld,begrijpen van aura,s het uitoefenen van oordeel met zelfcompassie,en het bevorderen van een harmonieus samenleven, zijn de sleutelelementen in spirituele genezing en zelf bewustzijn.Onzuivere energieen sluiten onbewust aan om zichzelf beter te voelen bij zuivere energien.Door te schilderen, illustreren en mediteren bescherm ik mezelf ,en dat wens ik jou ook!

Heelal

Het onderwerp (heelal) waar mijn schilderijen en illustraties uit zijn ontstaan is het grootste gedeelte van te zien op mijn website bij diversen. Hier ga ik een stukje over schrijven voor meer duidelijkheid!

Ik bleef zelf in een circel rond lopen met vragen (waarom) en lichamelijke vage klachten waar geen enkele arts of specialist de juiste oplossing kon vinden , totdat ik voor de zoveelste keer een bloedonderzoek liet testen zonder resultaat verwees mijn doktersassistente mij op om reiki zelf te gaan doen.

Er ging opnieuw een nieuwe wereld open, dat had ik eerder moeten ontdekken. In 2 jaar tijd haalde ik reiki 1-, 2- en 3a. Daarnaast behaalde ik ook mijn Reiki Master met daarbij een jaar lang online trainingen om contacten te leggen van bovenuit. De blokkades van mijn vage lichamelijke klachten verdwenen, met daarbij alle beslommeringen wat zich nog meer mee bracht. Ik hielp zo’n 80 mensen op beurzen met reiki en mijn zesde zintuig wat ik al in bezit had.

Momenteel ben ik nog steeds in ontwikkeling en help zo nu en dan op afstand of life!

Wil jij ook een consult om meer inzicht te krijgen? Mail mij of neem contact op via Instagram DM

Nieuwe gedichtenbundel Sweet memories

Na de zomer van 2024 verschijnt een nieuwe gedichtenbundel Sweet memories van Roselien Brondy. Ik mag met trots aankondigen dat een aantal van mijn illustraties worden opgenomen in deze bundel.

Alvast een voorproefje van een illustratie van mij die je in bundel kunt zien:

Roselien heb ik via mijn netwerk en samenwerking met verschillende dichters en kunstenaars leren kennen. Zij heeft al meerdere bundels uitgebracht. Dit is de link naar de website van Roselien.

Samenwerking met dichters en collega illustrators geeft mij nieuwe inspiratie en voldoening. Lees ook mijn bericht over de samenwerking met een aantal dichters. Ik voel mij welkom in de wereld van poëzie, waar de woorden van de dichter dansen op de pagina’s. Mijn illustraties dansen mee met de woorden. Laat je na de zomer verrassen door de magie van deze bundel.

Onotabi

Mijn verhaal “Hoe hoogsensitiviteit talent laat bloeien” is toegevoegd aan de verhalen van andere kunstenaars. Bij Onotabi vertellen kunstenaars kleurrijke verhalen en bijzondere dromen in tekst, beeld en geluid. Creëren om te inspireren en te informeren. Over de kracht en schoonheid van verschil, over het belang en de meerwaarde van samen. Impact door verbinding.

schilderij vrouw met kind volg je eigen weg

Het schilderij Volg je eigen weg staat wederom centraal.

Dit is de introductie:

Door haar hoogsensitiviteit was ze als kind veel aangewezen op haar zelf. Tekenen en schilderen gaven haar rust en geborgenheid. Hiermee opende ze haar eigen wereld en volgde haar eigen weg. Haar passie voor kunst gaf haar vertrouwen om de kinderen die ze kreeg, te begeleiden naar een leven waarin ze de vrijheid hebben om te zijn wie ze zijn. Om hun talenten te ontplooien. Haar werk met de titel “volg je eigen weg” is haar cadeau voor de kinderen waarvan ze zielsveel houdt. 

Lees verder via deze link van Onotabi op LinkedIn

Interview in blad Vizier

Mijn talent en kracht om te schilderen en tekenen en mijn verhaal past binnen een uitgebreid artikel over creatieve uitingen in de najaarseditie van het blad Vizier van de ADF stichting. Ik ben daarvoor geinterviewd.

Lees mijn verhaal:

De ADF stichting is een patiënten- en familieorganisatie voor iedereen die te maken heeft met angst- en dwangklachten. Ze streven naar meer openheid over – en meer begrip voor – angst- en dwangklachten. Meer informatie kun je vinden op de website van ADF.

Interview ADF Stichting

Tekenen en schilderen met angst, zo is de titel van het bericht op de website en Facebookpagina van de ADF Stichting.

Deze stichting is een patiënten- en familieorganisatie voor iedereen die te maken heeft met angst- en dwangklachten. Ze streven naar meer openheid over – en meer begrip voor – angst- en dwangklachten.Mijn verhaal past binnen een uitgebreid artikel over creatieve uitingen dat ADF in haar blad Vizier in het najaar gaat plaatsen. Ik wordt daarvoor geinterviewd. Mijn bedoeling hiervan is andere mensen te stimuleren om ook met creatieviteit bezig te zijn. Ik weet dat ik op mijn kunst vertrouwen kan en wil mijn verhaal graag delen. Het artikel ADF van april:

Saskia had last van angst en psychische klachten. Zij vond in tekenen en schilderen een creatieve uitingsvorm. Het heeft haar in het verleden geholpen in haar herstelproces. Ze schrijft hier zelf over:

Met creatieve handen en een rijke fantasie heb ik kwetsbaarheid kunnen verwerken in kunst. Lees verder op de website van ADF.

Samenwerking met droom-volger

Samen met dichter droom-volger is deze illustratie met gedicht ontstaan. Het heet oorlogskus. Onze bedoeling is hiermee Oekraine te steunen.

Oorlogskus

Samenwerking met dichters en collega illustrators geeft mij nieuwe inspiratie en voldoening.

Op mijn instagrampagina kun je ook nieuwe ontwikkelingen volgen.

Ben je benieuwd naar mijn andere illustraties?

Gedichtenbundel Ik ook. Altijd. is uit!

De nieuwe gedichtenbundel Ik ook. Altijd. is uit. Drie illustraties die ik gemaakt heb staan in deze bundel. Ik ben super trots dat ik hieraan heb meegewerkt. In het midden van de bundel staat ook nog illustratie met een tekst die ik uit dankbaarheid heb geschreven.

Alle gedichten in deze bundel zijn van schrijvers en schrijfsters van de #zelfliefdezorg en worden gesierd met illustraties en foto’s.

gedichtenbundel met foto's en illustraties

Ik ook. Altijd.

Samenwerking met dichters en collega illustrators geeft mij nieuwe inspiratie en voldoening. Lees ook mijn bericht over de samenwerking met een aantal dichters.

Benieuwd naar mijn andere illustraties? Klik op de knop