Mengelmoesjes


Mijn hele leven heb ik geworsteld met een identiteitscrisis. Ik heb talloze specialisten bezocht, maar niets hielp. Bij nieuwe uitdagingen raakte ik in de war, werd onzeker en verloor mijn richting. Totdat ik begon te investeren in mezelf, zoals workshops, reiki, het onderzoeken van mijn stamboom en andere aspecten van het spirituele vlak. Natuurlijk omvatte dit ook mijn grootste passie: tekenen en schilderen.

Ondertussen begonnen de puzzelstukjes op hun plaats te vallen. Kortom, ik zocht niet langer buiten mezelf, maar in mezelf. Ik ben dankbaar dat ik dit heb ervaren met de juiste mensen om me heen. Ik heb de touwtjes kunnen loslaten om nieuwe inzichten te verkrijgen, om in het heden een voorbeeld te kunnen zijn voor anderen die hiermee worstelen en vooral om mijn kinderen te kunnen begeleiden.

Ik blijf voortdurend in ontwikkeling, waardoor mijn energie blijft stromen en er nieuwe inspiratie ontstaat voor prachtige kunstwerken en illustraties.Ik word onbewust meegevoerd naar een dromerige fantasiewereld, waar ik me verlies in magische kleuren. Mijn verven blijven stromen, waardoor mijn handen en penselen niet meer te stoppen zijn en er weer rust en balans komt.