Nieuwe gedichtenbundel Sweet memories


Na de zomer van 2024 verschijnt een nieuwe gedichtenbundel Sweet memories van Roselien Brondy. Ik mag met trots aankondigen dat een aantal van mijn illustraties worden opgenomen in deze bundel.

Alvast een voorproefje van een illustratie van mij die je in bundel kunt zien:

Roselien heb ik via mijn netwerk en samenwerking met verschillende dichters en kunstenaars leren kennen. Zij heeft al meerdere bundels uitgebracht. Dit is de link naar de website van Roselien.

Samenwerking met dichters en collega illustrators geeft mij nieuwe inspiratie en voldoening. Lees ook mijn bericht over de samenwerking met een aantal dichters. Ik voel mij welkom in de wereld van poëzie, waar de woorden van de dichter dansen op de pagina’s. Mijn illustraties dansen mee met de woorden. Laat je na de zomer verrassen door de magie van deze bundel.