Gedichtenbundel: Ik ook. Altijd.


Binnenkort verschijnt een nieuwe gedichtenbundel Zelfliefdebundel: Ik ook. Altijd. De gedichten van schrijvers en schrijfsters van de #zelfliefdezorg worden gesierd met illustraties en foto’s. Ik ben super trots dat ik meegewerkt aan deze bundel en kan niet wachten tot ik het eindresultaat mag bewonderen. Een aantal van mijn illustraties zijn straks te zien in een echte uitgave, hoe mooi is dat.

Annette van Rijn heeft al een foto van de omslag gedeeld op Instagram. Ik citeer:

“Kíjk nou: hoe prachtig de omslag èn binnenwerk van topillustratrices @suzannekuilman en @daantjedebusser eruit komen te zien. Binnenin de bundel zullen de muisjes van @daantjedebusser hun snoetjes ook verschillende keren laten zien, vinden we prachtige illustraties van @saskiaspaintings en uiteraard de gedichten van alle schrijvers en schrijfsters binnen de #zelfliefdegolf. Het enige wat nu nog hoeft te gebeuren is een manier vinden om de foto’s van @jacqueline.liem2 en @annecorgroeneveld te laten participeren en dan…mag de bundel naar de drukkerij.”

Alvast een voorproefje van twee illustraties die in de Zelfliefdebundel kunt zien:

Samenwerking met dichters en collega illustrators geeft mij nieuwe inspiratie en voldoening. Lees ook mijn bericht over de samenwerking met een aantal dichters.