Privacy- en cookieverklaring

Saskiaspaintings hecht belang aan jouw privacy. Ik tref maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen. Op deze pagina privacy- en cookieverklaring kun je lezen hoe ik jouw gegevens verwerk.

Cookies

Website https://saskiaspaintings.nl maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat bij bezoek aan mijn website wordt meegestuurd en in het geheugen van jouw laptop, tablet, telefoon of dergelijke wordt opgeslagen. Ik gebruik deze cookies om mijn website te verbeteren en goed te laten functioneren en beschermen. Wanneer je mijn website voor het eerst bezoekt, wordt een mededeling getoond waarin ik je uitleg dat ik cookies gebruik. Jouw verdere gebruik van mijn website vat ik op als toestemming voor het gebruik van cookies. https://saskiaspaintings.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies.
Je kunt jouw internetbrowser zo in te stellen dat je geen cookies opslaat op bijvoorbeeld jouw laptop of tablet. Daarnaast kun je ook alle cookies die eerder zijn opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

Google Analytics

Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers mijn website gebruiken. Ik gebruik deze informatie om de werking van mijn website te verbeteren.

Social Media

Op mijn website is een koppeling met Social Media platform Instagram gemaakt. Hierdoor wordt gebruik gemaakt van cookies van Instagram, zodat ze je herkennen als je mijn pagina wilt volgen op Instagram of mijn producten wilt delen. Voor deze cookies die onder andere worden geplaatst voor advertentiedoeleinden verwijs ik naar de privacyverklaring van Instagram.

Persoonsgegevens

Ik bewaar en gebruik uitsluitend persoonsgegevens die je bij gebruik van mijn website rechtstreeks aan mij op geeft in het kader van een door jouw gestelde vraag of dienst. Deze persoonsgegevens zijn:
• Jouw voor- en achternaam
• Jouw e-mailadres

Contactformulier

Via mijn website heb je de mogelijkheid vragen te stellen middels een contactformulier. Je kiest zelf welke gegevens je daarbij verstrekt.

Bewaartermijn

De gegevens die je mij toestuurt, worden bewaard zolang als de aard van het contactformulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de beantwoording en afhandeling daarvan.

Derden

Ik publiceer jouw persoonsgegevens niet. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met mijn website zijn verbonden.

Beveiliging

Ik neem beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. https://saskiaspaintings.nl maakt gebruik van beveiligde verbindingen (SSL, Secure Sockets Layer).

Klachten

Voor vragen of klachten over mijn privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen of verwijdering van jouw persoonsgegevens kun je contact met mij opnemen.
Mochten we bij klachten er samen niet uitkomen dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

Saskia’s e-mailadres: info@saskiaspaintings.nl

Wijzigingen

Het is mogelijk dat deze privacy- en cookieverklaring na verloop van tijd wordt gewijzigd. Indien je na wijziging gebruik blijft maken van mijn diensten dan betekent dat je akkoord gaat met de wijzigingen en daarmee de bijgewerkte verklaring.

Deze verklaring is voor het laatst aangepast op 1 juni 2018.